کشکول

صنعت گردشگری

کشکول

صنعت گردشگری

رژیم غذایی انگلیسی

به عقیده کارشناسان تغذیه در انگلستان مصرف بیش از حد گوشت قرمز و فرآوردهای گوشتی آن باعث بروز بیماریهای سرطان دستگاه گوارشی در انسان می شود.


با توجه به مصرف روز افزون گوشت قرمز در کشور بریتانیا ، این کشور در سال 1998 یک دستورالعملی غذایی جدید برای کنترل برخی از بیماری ها در کشور را صادر کرده بود .

کارشناسان تغذیه این کشور معتقد بودند که برخی از سرطان ها از قبیل مثانه، معده و لوزالعمده ارتباط مستقیمی با مصرف روزانه گوشت قرمز در این کشور دارد به عقیده این کارشناسان با کم کردن مصرف گوشت قرمز که در این کشور بیشتر به صورت سوسیس، همبرگر، استیک و دیگر فراوردهای گوشتی مصرف می شود یکی از عوامل مهم در بروز بیماری های بالا می باشد.

کارشناسان تغذیه در کشور بریتانیا می گویند که یک انسان نباید بیشتر از 1 پوند (نیم کیلو گوشت قرمز) در یک هفته مصرف کند . این کارشناسان معتقدند که افرادی که از این میزان بیشتر گوشت قرمز مصرف می کنند تقریبا 20 درصد بیشتر از دیگران آمادگی ابتلا به بیماری هایی از قبیل سرطان روده را دارند.

این اعتقاد باعث انجام یک تحقیق بسیار گسترده در اتحادیه اروپا در سال 2005 میلادی شد طبق نتایج این تحقیقات افرادی که بیشتر از نیم کیلو گوشت قرمز در هفته مصرف می کنند در زندگی خود بیشتر مورد تهاجم بیماری سرطان قرار می گیرند که به گزارش آنها تقریبا از هر 19 نفر یک نفر به این بیماریها مبتلا می شود.

این کارشناسان اعلام کردند که این به معنی گیاه خوار شدن مردم نیست اما کنترل مصرف میزان گوشت قرمز مصرفی هر فرد در هفته بسیار مهم و ضروری است.

برهمین اساس رئیس مرکز تحقیقات سرطان بریتانیا اعلام کرده که تقریبا 40 درصد مردان بریتانیایی که مبتلا به سرطان شده اند هر روز از فراوردهای گوشتی مصرف کرده اند و به میزان زیادی گوشت قرمز را در وعده غذایی خود قرار داده بودند. همین کارشناس اعلام کرده که هرگز اظهارات این موسسه مبنی بر ترک خوردن گوشت قرمز توسط مردم نیست بلکه کنترل مصرف آن تنها باعث می شود شانس سالم بودن را به آنها بدهد و هیچ تضمینی برای این رژیم غذایی اعلام نشده است.

در همین راستا سالی دیویس ، رئیس موقت پزشکی گفت: گوشت قرمز بخشی از یک رژیم غذایی سالم انسان بوده اما توصیه ما این است که افراد خوردن زیاد آن را ترک کنند. طبق همین بیانیه ایشان معتقد است که اگر انسان این رژیم غذایی را رعایت کند تقریبا خود را در مقابل سرطان پستان ، مثانه، معده و لوزالعمده حفظ کرده اند.

کارشناسان تغذیه و گوارش معتقد هستند که رنگدانه های موجود در گوشت قرمز وقتی توسط انسان خورده می شوند باعث آسیب رساندن به دستگاه گوارش انسان شده و خطر ابتلا به بیماری های سرطانی دستگاه گوارشی را زیاد می کنند.

برهمین اساس دولت بریتانیا طبق جدیدترین دستورالعمل رژیم غذایی خود درباره مصرف گوشت قرمز عنوان کرده است: خوردن بیش از حد گوشت قرمز و فرآوردهای آن مثل سوسیس و بیکن برای کودکان ممنوع بوده و والدین را درباره خطرات ناشی از آن آگاهی داده است. صندوق جهانی تحقیقات سرطان در بریتانیا معتقد است که سالانه تقریبا 3800 نفر براثر مصرف زیاد گوشت قرمز و ابتلا به بیماری سرطان می میرند.

این صندوق اعلام کرده که مردم بدون نگرانی هر روز می توانند 3 گرم گوشت قرمز یا فرآورده های گوشتی آن را مصرف کنند اما اگر از 5 گرم بیشتر بود باید نگران باشند .

طبق همین گزارش ها پروفسور آرنی که در رشته تغذیه در دانشگاه کپنهاگ مشغول تحقیق روی این موضوع می باشد گفته : مردم باید گوشت قرمز مصرف روزانه خود را کنترل کنند و می توانند برای کنترل وزن خود موادی مانند ماهی یا گوشت سفید را جایگزین کنند .

لازم به یادآوری می باشد که دولت ایالات متحده آمریکا هرگز این چنین دستورالعملی را برای شهروندان خود صادر نکرده و هیچ گزارشی هم در این زمینه موجود نیست.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد