کشکول

صنعت گردشگری

کشکول

صنعت گردشگری

سیاستی نوین در سرزمین اژدها // «یین» و «یانگ» درخدمت گردشگری سلامت چین

وقتی صحبت از گردشگری سلامت به میان می‌آید؛ بدون تردید یکی از بازارهای هدف سرزمین اژدها با توجه به تعداد بالای جمعیت و گردشگرانش مطرح خواهد شد. این درحالی است که اینبار خود اژدها تصمیم‌گرفته در بازار پررونق گردشگری بخصوص گردشگری سلامت سهم قابل تجهی برای خود دست و پا کند.

به گزارش مدتورپرس، خبرگزاری گردشگری سلامت ایران، مسئولان گردشگری چین در این زمینه معتقدند یکی از فرصت‌های قابل توجه برای سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری دانش طب سنتی این کشور است که با سابقه بیش از 2000 ساله خود می‌تواند امتیازی در اختیار سرزمین اژدها قرار دهد که احتمالا سایرین از آن بی‌بهره‌اند.

در این زمینه متخصصان تاکید می‌کنند؛ برخی از دستورهای پزشکی در طب سنتی این کشور می‌تواند راهکار بسیار جالبی برای آرامش روحی، جسمی و روانی در زندگی صنعتی امروزه مردم دهکده جهانی باشد.

براساس باورهای طب سنتی سرزمین اژدها بدن انسان در واقع یک نسخه مینیاتوری از جهان اطراف ماست و دو نیروی متضاد «یین» و «یانگ» دائم در این جهان مینیاتوری درحال مبارزه هستند که هرکدام پیروز شوند به‌نوعی حال و روز آن فرد را تعیین خواهند کرد که طب سنتی چین دائم در تلاش بوده میان این دو نیرو تعادلی مناسب برقرار کند.

از این رو از ابتدای سال 2015 میلادی دولت چین برنامه‌ریزی دقیقی برای جهانی کردن این شیوه درمانی را در راستای بهبود درآمدهای اقتصاد گردشگری خود بخصوص از بخش گردشگری سلامت انجام داد که در این زمینه رئیس جمهوری این کشور نیز تاکید کرد: هم اکنون دوران طلایی طب سنتی چین فرا رسیده و باید از آن به خوبی استفاده کنیم.

برهمین اساس مرکزی به نام TCM در این کشور راه‌اندازی شد که این مرکز با پیوند دادن طب سنتی با فناوری‌های نوین امروزی در شیوه‌های درمانی ارتباطی اصولی میان سنت‌ها و فناوری‌های نوین ایجاد کرد. به عنوان مثال شیوه‌های بالینی، داروهای طبیعی با عوارض جانبی بسیار ضعیف، خدمات انعطاف پذیر، هزینه مقرون به صرفه، پتانسیل نوآوری‌های مختلف از جمله این موارد هستند.

این مرکز برای ایجاد انگیزه‌های مختلف جهت استفاده از خدمات طب سنتی تفاهم‌نامه‌هایی را با سیستم درمانی حاکم چین منعقد کرد تا همه بیمارستان‌ها بخشی مخصوص به درمان با استفاده از شیوه‌های سنتی را تجهیز و راه‌اندازی کنند که هم اکنون این اتفاق در اغلب بیمارستان‌های معتبر و معروف سرزمین اژدها افتاده است تا گردشگران سلامت بین المللی و البته خود چینی‌ها بتوانند از آن استفاده کنند.

جلب توجه بین المللی

درحالی که دستیابی به فناوری‌های نوین و روش‌های جدید درمانی در بخش‌های مختلف پزشکی همواره امیدی برای بهبود کیفیت زندگی ساکنان دهکده جهانی شناخته می‌شوند؛ برخی متخصصان نسبت به شیوه‌های درمانی سنتی با شک و تردید توجه دارند؛ درحالی که هنوز هیچ نتیجه منفی یا نگران کننده‌ای دراین نوع از شیوه‌های درمانی دیده نشده است.

سازمان بهداشت چین در برنامه‌های خود برای شناساندن طب سنتی کشور به سراسر جهان در راستای برنامه‌های تدوین شده توسعه و رونق گردگشری سلامت بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده است که دانشمندان دانشگاه‌های معتبر جهان مثل «یو سی ال ای» یا «آکسفورد» بتوانند از تجارب اینگونه درمان‌های سنتی مطلع شده و آنها را در بیماری‌های خاصی همچون سرطان، ایدز، دیابت، پارکینسون و ... بکارگیرند که خوشبختانه تاکنون هیچ یک از این دانشمندان با نکته منفی یا غیرقابل استفاده در شیوه‌های درمانی سنتی چینی روبرو نشده‌اند.

در همین راستا و با توجه به نظر مساعد دانشمندان بین المللی بخصوص در دانشگاه‌های معتبر جهان مسئولان گردشگری سلامت چین متقدند استفاده از دو نیروی «یین» و «یانگ» در شیوه‌های درمانی نوین نه تنها عارضه‌ای ایجادنمی‌کند بلکه دستاوردقابل توجهی برای اقتصاد گردشگری سلامت سرزمین اژدها خواهد داشت.

منبع : IMTJ

ترجمه: عماد عزتی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد